Asiakaskokemuksia

Kokonaisvaltainen ilmanvaihtosaneeraus kolmessa päivässä

Maanviljelijä ja maidontuottaja Harri Aho asuu vaimonsa ja kuuden lapsensa kanssa Reisjärvellä 1960-luvulla rakennetussa omakotitalossa. Perhe huomasi, että asunnossa ei vaihdu ilma kunnolla ja jos vaihtui, oli tuloksena kylmä laminaattilattia sekä vedon tunne hartioissa. Tehtävä ilmanvaihdon uusimisesta annettiin Suomen Ilmanvaihtosaneeraukselle erinomaisin tuloksin.

Katso video

Jos video ei näy, klikkaa vasemman alakulman sinistä kuvaketta ja hyväksy kaikki evästeet. Halutessasi voit katsoa videon myös YouTube-kanavaltamme.

Kokonaisuudessaan projekti sisälsi putkistojen täydentämisen, ilmanvaihtoventtiilien vaihdon, uuden ilmanvaihtokoneen asennuksen sekä käyttökoulutuksen.

– Suunnittelin ensin, että hankin itse koneen ja lisäkanavat. Sitten tulin siihen tulokseen, että tarvitsen vähintäänkin suunnitelman ammattilaiselta ja pyysin muutaman tarjouksen, Harri muistelee.

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus toimitti nopeasti selkeän suunnitelman siitä, mitä he pystyvät tarjoamaan.

– Oli aika huojentavaa nähdä, että vanhaan taloon voi saada kunnollisen ilmanvaihtojärjestelmän eikä ongelmista ole pakko kärsiä loputtomiin, Harri toteaa.

Asiakkaalle vaivaton kokonaisuus

Suomen Ilmanvaihtosaneerauksen tarjouksessa kiinnosti erityisesti se, että tarkoituksena oli käyttää etukäteen uretaanilla eristettyjä kanavia. Hinta pysyi kohtuullisena eikä Harrin tarvinnut liata omia käsiään.

– Eristystyöt jäivät pois eikä minun tarvinnut puuttua millään tavalla työskentelyyn. Olisin säästösyistä pyrkinyt tekemään eristystyöt itse, eivätkä ne ole kaikkein miellyttävimpiä töitä tuolla ullakolla, Harri naurahtaa.

Myös asiakkaan toiveet huomioitiin hienosti. Aikataulut sovittiin etukäteen ja töiden etenemisestä sai esittää toiveita vapaasti. Lopulta urakka olikin valmiina sovittua nopeammin.

– Pojat halusivat tehdä töitä kesällä lämpimässä. Näytti siltä, että työt maistuivat ja valmista tuli kolmessa päivässä, Harri kehuu.

”Ilman muuta tarjousta pyytämään”

Remontin lopputuloksena ilmanvaihto on tuntunut pysyvän tasapainossa. Positiivisten kokemusten myötä Suomen Ilmanvaihtosaneerausta voi suositella myös muille.

– Aiemmin esimerkiksi makuuhuoneissa huomasi, miten ilma ei vaihdu kunnolla. Nyt vaikuttaa siltä, että tällainen ilmiö on poistunut, Harri kertoo.

– Kyllä minä uskallan suositella Suomen Ilmanvaihtosaneerausta. Omat kokemukset ovat sellaiset, että ilman muuta tarjousta pyytämään. Nopea, vaivaton ja kohtuuhintainen urakka, hän sanoo lopuksi.