Asiakaskokemuksia

Jukka Mäkiaho, Mänttä: ”Raikas sisäilma on parantanut huikeasti unen laatua!”

Jukka Mäkiaholle Mänttään asennettiin kolme Northvent-ilmanvaihtolaitetta. Kolmen kuukauden kuluttua Jukka otti yhteyttä ja kertoi olevansa todella tyytyväinen uudistettuun ilmanvaihtoon, laitteisiin, asennukseen ja ilmanvaihtoasiantuntijoiden palveluihin.

Jukka kertoo, että koko talon ilmanlaatu on parantunut huomattavasti. Hän on huomannut muutoksen erityisesti makuuhuoneessa nukkuessaan:

”Unimittarilla olen jo pitkään mitannut unen määrää ja laatua. Syvän unen määrä on minulla ollut monta vuotta luokkaa kaksi tuntia yössä ja nyt ilmanvaihtosaneerauksen jälkeen viimeisen kuukauden ajan lähes neljä tuntia yössä eli tuplasti enemmän joka ikinen yö!”

Tutkimusten mukaan syvän unen määrä vaikuttaa pirteyteen ja jaksamiseen ja sen on myös Jukka huomannut: ”Ihan uskomaton vaikutus ollut makuuhuoneessa ilmanvaihtolaitteilla. Enää en ole käyttänyt alipainemaskiakaan”, Jukka kertoo muutoksista.

Jukka Mäkiaho kertoo jo aiemmin kuulleensa, että makuuhuoneen ilmanvaihtoa parantamalla voisi olla ratkaisevia vaikutuksia unen laatuun, mutta ei ollut uskonut sitä.

”En millään uskonut sitä, ennen kuin itse pääsin kokemaan. Asiantuntijat kyllä vakuuttivat kovasti, että sisäilman parantamisella on välitön vaikutus ja niin oli!”, Jukka toteaa ja jatkaa:

”Huomasin ratkaisevan eron entiseen oloon heti seuraavana päivänä”, Jukka kertoo ja suosittelee sisäilman laadun tutkimista ja parantamista myös muille univaikeuksista kärsiville.

Ota yhteyttä, jos haluat parantaa kotisi ilmanvaihtoa helposti ja edullisesti!