Asiakaskokemuksia

”Emme olleet aikaisemmin kuulleetkaan, että näin helpolla ja nopealla ratkaisulla voi parantaa kodin sisäilmaa.”

Voit lukea täältä asiakkaidemme jättämiä kommentteja ilmanvaihtoremontin jälkeen. Jos haluat jättää oman kommenttisi tai antaa palautetta, ota yhteyttä!

”Tarve ilmanvaihdon parantamiselle oli meillä ollut jo pitkään tiedossa, mutta asiaa ei vain saatu hoidettua. Nyt on huomattu heti ero parempaan, ilma on raikkaampaa ja kevyempää hengittää! Olimme tyytyväisiä nopeaan aikatauluun, laitteet asennettiin heti seuraavana päivänä. Asennus sujui tarkasti ja siististi, kiitokset siitä asennuksen pojille!”

Picture of Anu, Rymättylä
Anu, Rymättylä
Picture of Lindevallit, Kiikala
Lindevallit, Kiikala

”Olimme aivan vasta miettineet kodin sisäilma-asioita ja tämä sisäilmakartoitus tuli kuin tilauksesta. Jo näin parin päivän kokemuksella ilma tuntuu raikkaammalta ja aamulla olo on tuntunut kevyemmältä. Palvelu kaikkinensa oli hyvää ja hommat sujuivat mallikkaasti.”

Ilmanvaihdon parannus tuli tarpeeseen ja oli ollut jo pidempään mielessä. Nyt kotiin tullessa vastassa ei ole enää seisova ilma. Tukkoisuus on myös helpottanut ja raikkaamman ilman huomaa aamullakin. Asennus sujui joustavasti ja yhdessä asennuksen poikien kanssa suunniteltiin parhaat paikat laitteille tulevaa kattoremonttia ajatellen.”

Picture of Leppiniemet, Kälviä
Leppiniemet, Kälviä
Picture of Matilaiset, Hikiä
Matilaiset, Hikiä

Olemme kyllä tyytyväisiä ja kaikki meni hyvin! Ilmanvaihtoasiaa oli mietitty jo pitkään, mutta nyt saatiin asia eteenpäin. Heti ensimmäisenä aamuna ilma tuntui raikkaammalta ja olo virkeämmältä. Varsinkin yläkerrassa selkeän parannuksen huomaa. Asentajat olivat ammattilaisia ja hommat sujuivat täydellisesti.”

”Kotimme ilman laatu on todella paljon parempaa ja raikkaampaa kuin ennen. En ole enää yskinyt ja yötkin olen saanut nukkua rauhassa ilman että limaa kertyy keuhkoihin. Takkakin syttyy hyvin. Ei turhaan kehuttu näitä systeemejä. Olen kehunut jo sukulaisillekin!”

Picture of Leppänen, Kuusankoski
Leppänen, Kuusankoski
Picture of Turuset, Joensuu
Turuset, Joensuu

”Sisäilma-asiat olivat olleet mielessä jo pitkään. Emme olleet aikaisemmin kuulleetkaan, että näin helpolla ja nopealla ratkaisulla voi parantaa kodin sisäilmaa. Ilma tuntuu paljon paremmalta kuin ennen!”

”Olimme miettineet kodin ilmanvaihdon parantamista jo pidempään ja yhteydenotto tuli kuin tilauksesta. Laitteet ovat tosi näppärät ja helppokäyttöiset ja niiden asennus kävi todella sujuvasti.”

Picture of Maarit, Joensuu
Maarit, Joensuu
Picture of Irma, Hinthaara
Irma, Hinthaara

”Asentajat olivat nopeita ja taitavia. Meillä oli selkeä tarve ilmanvaihdolle, mutta emme olleet saaneet aiemmin tehtyä asialle mitään. Kodin ilma tuntui heti paremmalta ja lämpö tasaisemmalta. Nyt lämmintä ilma kiertää myös talvipuutarhaan, joka on muuten syksyisin ja talvisin turhan viileänä.”

”Kaikki meni loistavasti. Olemme panostaneet talon kuntoon ja asumisen mukavuuteen paljon. Leikkimielisesti sanonkin, että meillä on kilpavarustelu menossa vastapäisen naapurin kanssa. Aion kehua ilmanvaihtolaitteita hänellekin, olemme niin tyytyväisiä tähän ratkaisuun.”

Picture of J. Sakkanen, Reijola
J. Sakkanen, Reijola
Picture of Määtät, Kajaani
Määtät, Kajaani

”Olemme oikein tyytyväisiä! Ilmanvaihdon parantamisen tarve oli meillä tiedossa ja oli sitä tässä mietittykin. Sisäilma on raikastunut eikä lattianrajassa tunnu enää vetoa. Olemme astmaatikkoja ja miehen yskiminen on vähentynyt. Nyt myös mies on vakuuttunut siitä, että hyvät laitteet on. Asennus sujui siististi ja laitteiden käyttöön opastettiin hyvin.”

Talon peruskorjauksen aikana pari vuotta sitten ilmanvaihto jäi laittamatta, ja siitä asti se on ollut työlistalla. En tiennytkään näin kätevistä laitteista aikaisemmin. Kodin ilma on kyllä nyt parantunut selkeästi! Asennus oli myös sujuva, ja olen tyytyväinen siitä, että yksi toivomani lisälaite löytyi heti asentajilta ja se saatiin seinään samalla kertaa.”

Picture of L. Manninen, Espoo
L. Manninen, Espoo
Picture of Kenttälät, Jääli
Kenttälät, Jääli

”Olemme oikein tyytyväisiä! Heti seuraavana päivänä laitteiden asennuksen jälkeen huomasimme sisäilman parantuneen. Kotona on nyt raikasta eikä tarvitse koko ajan tuuletella. Molemmilla on virkeämpi olo ja päiväväsymys on poistunut. Olemme nukkuneetkin paremmin ja heräily on vähentynyt. Aamulla herätessä on kevyempi ja energisempi olo.”