Asiakaskokemuksia

”Olen suositellut tätä palvelua jo monelle”

Hannu Kauton painovoimaisella ilmanvaihdolla toimivaan kotiin tehtiin ilmanvaihtosaneeraus

"Aamuisin ei ole enää tukkoista oloa eikä päänsärkyä"

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus toteutti äänekoskelaisen Hannu Kauton kotiin ilmanvaihtosaneerauksen. Huonosta painovoimaisesta ilmanvaihdosta johtuneet oireet hävisivät heti remontin jälkeen.

Jos video ei näy, klikkaa vasemman alakulman sinistä kuvaketta ja hyväksy kaikki evästeet. Halutessasi voit katsoa videon myös YouTube-kanavaltamme.

Äänekoskelaisen Hannu Kauton painovoimaisella ilmanvaihdolla toimivaan kotiin oli tehty ovi- ja ikkunaremontti. Painovoimaisella ilmanvaihdolla toimivan talon tiiviys parani, mutta vanhojen ikkunoiden ja ovien välistä ei enää tullutkaan ilmaa sisätiloihin.

”Ilmanvaihdon kannalta ikkuna- ja oviremontti huononsi tilannetta. Kun lämmitin esimerkiksi puulämmitteistä saunaa, savut tahtoikin tulla sisällepäin. Ihmettelin pidemmän aikaa, mikä siihen on syynä, kunnes hoksasin, että korvausilman saanti muuttui aivan erilaiseksi ikkuna- ja oviremontin seurauksena”, Kautto kertoo.

Ajatus ilmanvaihtoremontista kyti pitkään Kauton mielessä, kunnes hän päätti toteuttaa ilmanvaihdon parannuksen ja tilasi kotiinsa maksuttoman sisäilmakartoituksen

Sisäilmakartoituksella ongelmat selville

Sisäilmakartoituksessa asiantuntijat alkoivat kartoittamaan, onko talon ilmanvaihdossa niitä ongelmia, joita Kautto oli myös itse havainnut.

”Ensiksi katsottiin, miten painovoimainen ilmanvaihto toimii ja savutikulla selvisi heti, että nyt puhaltaa väärin päin – kun poistoilmaventtiilin pitäisi imeä ilmaa, niin se puhalsikin sitä sisälle. Savutikku näytti todella hyvin tämän tilanteen.”

Kautto keskusteli ilmanvaihtoremontista Suomen Ilmanvaihtosaneerauksen asiantuntijoiden kanssa ja he sopivat ajankohdan, jolloin ilmanvaihtoremontti tullaan tekemään. Kun asentajat tulivat sovittuna ajankohtana mukanaan työvälineet, Kautto muistaa ajatelleen, että nyt on erikoisia laitteita: 

”Jännitti kovasti, että minkälainen siivo tästä tulee, kun on kivitalosta kysymys, mutta ei tullu minkäänlaista! Erittäin hyvät imurit ja muutkin laitteet, mitä ilmanvaihtoremontissa tarvittiin. Todella siisti homma!”

"Olen suositellut tätä palvelua jo monelle"

Kautto on ollut tyytyväinen ilmanvaihtoremonttiin ja huomannut positiiviset vaikutukset konkreettisesti:

”Sisäilma on nykyään paljon raikkaampi ja aamuisin, kun herää, niin ei ole tukkoinen olo eikä päänsärkyä ollenkaan, vaan ne hävisi kaikki”, Kautto toteaa. Hän kertoo, että Suomen Ilmanvaihtosaneeraus on toteuttanut ilmanvaihtoremontin myös Kauton tuttavalle, joka oli myös kärsinyt päänsäryistä.

”Ilmanvaihtolaitteiden asennuksen jälkeen kaveri tuumasi, että loppui päänsärky – ei ole enää aamuisin pää kipeä!”, Hannu kertoo ja jatkaa:

”Olen suositellut tätä palvelua jo aika monelle ja, kun ihmiset ovat nähneet ilmanvaihtolaitteet seinällä, niin ovat kyselleet, että mitä ne on. Kun olen kertonut, niin ainakin kaksi henkilöä ovat heti sen jälkeen ottaneet myös yhteyttä Suomen Ilmanvaihtosaneeraukseen ja laitattaneet samat ilmanvaihtolaitteet.”

Kärsitkö sinä riittämättömästä painovoimaisesta ilmanvaihdosta?

Meidän mielestämme puhdas sisäilma kuuluu kaikille ja kenenkään ei pitäisi kärsiä huonosta ilmanvaihdosta. Varaa nyt maksuton sisäilmakartoitus, niin hoidetaan sinunkin kotisi ilmanvaihto kuntoon!