Myyntiedustaja | Suomen Ilmanvaihtosaneeraus

REKRY | MYYNTIEDUSTAJA

Myyntiedustajan tehtävänä on kartoittaa asiakkaan luona erilaisilla mittalaitteilla ja haastattelulla sisäilmaongelman laatu ja syyt, sekä tarjota palvelukonseptimme mukaista ratkaisua ongelman poistamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vilpitöntä kiinnostusta asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ja niiden ymmärtämiseen. Aiempi kokemus myyntityöstä voi olla eduksi, mutta myös alasta kiinnostunut aloittelija pääsee helposti työssään alkuun. Uudelle myyjällemme annamme henkilökohtaisen, laadukkaan koulutuksen sekä vahvan tuen tehtävässä menestymiseen.

Kiinnostuitko huippuduunista?

Lähes miljoona kotia Suomessa kärsii sisäilmaongelmista – tule raikkaaseen tiimiin auttamaan heitä!

Sopisitko sinä meille myyntiedustajaksi?

Lähetä hakemus sekä CV oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja myyntiedustajan tehtävästä antaa:

Torsti Parkkila
toimitusjohtaja
p. 040 662 0303
[email protected] 

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy on keskittynyt ratkaisemaan yli 600 000 suomalaisen kodin sisäilmaongelmia uudenlaisella ”Sisäilma kuntoon”-palvelukonseptilla; kartoitamme kodin sisäilmaongelmien syyt, etsimme ongelmiin alan parhaat ratkaisut ja tarjoamme kokonaispaketin laitteineen ja asennuksineen avaimet käteen -periaatteella.

Jo ensimmäisten toimintavuosiemme aikana, olemme saaneet suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita, jotka kiittävät meitä kotinsa puhtaasta ja terveestä sisäilmasta. Raikkaan sisäilman ansiosta kotona on helpompi hengittää!

Liity joukkoomme ja tule meille töihin!

Lähetä hakemus:

    Tutustu tietosuojaselosteeseemme.