Asentaja | Suomen Ilmanvaihtosaneeraus

REKRY | ASENTAJA

Asentajan tehtävänä on suorittaa asiakkaan luona tarvittavat, sopimuksen mukaiset ilmanvaihtolaitteiden asennustyöt (asennustyöt suoritetaan kodin sisällä, ei välikatolla).

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta asiakaslähtöistä työotetta ja aitoa kiinnostusta asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen. Aiempi kokemus asennus- ja remonttitöistä katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostunut aloittelija pääsee helposti työssään alkuun. Tärkeintä meillä on aito motivaatio työn tekemiseen. Hyvät käden taidot ovat iso plussa!

Uudelle asentajallemme annamme henkilökohtaisen, laadukkaan koulutuksen sekä vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Asentajan työ on reissutyötä hyvällä fiiliksellä.

Kiinnostuitko huippuduunista?

Lähes miljoona kotia Suomessa kärsii sisäilmaongelmista – tule raikkaaseen tiimiin auttamaan heitä!

Lähetä hakemus sekä CV oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja asentajan tehtävästä antaa:

Teemu Oja
asennuspäällikkö
p. 044 770 0269
[email protected]

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy on keskittynyt ratkaisemaan yli 600 000 suomalaisen kodin sisäilmaongelmia uudenlaisella ”Sisäilma kuntoon”-palvelukonseptilla; kartoitamme kodin sisäilmaongelmien syyt, etsimme ongelmiin alan parhaat ratkaisut ja tarjoamme kokonaispaketin laitteineen ja asennuksineen avaimet käteen -periaatteella.

Jo ensimmäisten toimintavuosiemme aikana, olemme saaneet suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita, jotka kiittävät meitä kotinsa puhtaasta ja terveestä sisäilmasta. Raikkaan sisäilman ansiosta kotona on helpompi hengittää!

Liity joukkoomme ja tule meille töihin!

Lähetä hakemus:

    Tutustu tietosuojaselosteeseemme.